Nurcan Akpınar İlkokulu

Vizyon: Nurcan Akpınar İlkokulu olarak Vizyonumuz Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, milli ve manevi değerlere saygılı, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Nurcan Akpınar İlkokulu olarak Misyonumuz Her ortamda ve her durumda başarılı olmayı hedefleyen, kendisini geleceğe hazır hisseden, sorunun değil çözümün bir parçası olabilen, girişimci ruhlu, milli ve manevi değerlere saygılı, ahlaklı, üretken, dinamik, öğrenmeyi öğrenen, donanımlı ve iyi bir birey olan ve ülkemizin her alandaki gelişimine katkı sağlayacak nitelikli nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMLARINI BAŞARIYLA GEÇEREK BU BELGELERİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Saatler: 08.55-14.15 (12.05 İLE 12.45 ÖĞLE ARASI)
Isınma: Doğalgazlı Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUMUZDA BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL, E TWİNNİNG, KONYA İNSAN MEKTEBİ, SELÇUKLU DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ GİBİ PROJE ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR

WEB - https://nurcanakpinarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Erenköy Mahallesi Vefa Sokak No 46 Selçuklu/KONYA